CategoriesSin Categoría

Naciodigital.cat «Sortegem deu calçotades dobles de Calçots El Feix»

Calçots El Feix elabora la millor calçotada per emportar a casa | Els calçots són de producció pròpia i acompanyats de la salsa de millor qualitat

Fer la calçotada és una de les tradicions gastronòmiques més arrelades a casa nostra durant aquestes dates. En molts casos, però, no tothom té a l’abast, un espai on poder fer foc i coure els calçots, ni la llenya ni els instruments necessaris per fer-ho.

A Calçots El Feix fa ja uns quants anys que s’han especialitzat en l’elaboració de calçotades per endur-se a casa. I és que com bé diu l’eslogan de Calçots El Feix «Calçots directament del nostre hort a la vostra taula».

Calçots El Feix, capitanejat per Jordi Casas, es troba a la carretera C-14, direcció Tarragona, just després de la rotonda de l’aeroport de Reus. Des d’allà, en un terreny de dues hectàrees d’extensió, es duen a terme tots els passos que impliquen una bona calçotada, des de la plantació i recollida del calçot fins a la cocció i entrega final al client amb recipients tèrmics per tal que arribin els calçots a taula, com acabats de sortir del foc.

El terreny compta amb les condicions òptimes per a la plantació de calçots. Això fa que el producte sigui de gran qualitat, esperant el moment adequat per a la recollida i tenint plena cura tant del reg com del cultiu durant tot el procés fins que el calçot arriba al moment just per ser collit.

De fet, un dels atractius de Calçots El Feix és poder veure al mateix mas el camp de calçots, com es cullen, com es preparen i com es couen. De tracte agradable i familiar, el personal de Calçots El Feix tindran a punt la vostra calçotada, amb reserva prèvia, sigui quin sigui el nombre de calçots que necessiteu i amb la salsa corresponent, elaborada també amb ingredients de proximitat i de primera qualitat. Des d’una calçotada íntima o fins i tot individual a una calçotada amb un grup d’amics o familiars, Calçots El Feix us tindrà a punt la quantitat de calçots que necessiteu.

 

 

https://www.naciodigital.cat/reus/noticia/17066/sortegem/deu/calcotades/dobles/calcots/feix